top of page
Coaching_FC.jpg

"Wanneer je je bewust wordt van de emotionele last, kan er ruimte ontstaan."

Lieve jij, hoe gaat het met je? 

 

Een kinderwens hebben en erachter komen dat dat niet vanzelf gaat, gaat zonder twijfel gepaard met veel verdriet en teleurstelling.

Er moeten beslissingen genomen worden over een mogelijk fertiliteitstraject. En ook daar hangen eventueel  weer teleurstellingen aan. 

Ondertussen lijkt het wel of om je heen iedereen maar zomaar zwanger wordt.  

Dit vraagt allemaal het nodige van jouzelf en kost ontzettend veel energie. 

Al het verdriet om het feit dat je lichaam je voor jouw gevoel je in de steek laat, maar ook teleurstellingen, en angsten, waardoor je het vertrouwen in jezelf compleet kwijtraakt en daardoor compleet uit verbinding bent geschoten. 

Wil jij vanuit zelfvertrouwen jouw fertiliteitstraject doorlopen? 

Laten we dan kennismaken! 

"Samen bekijken we wat jij nodig hebt om weer
in verbinding te komen met jezelf."

Iedere vrouw is uniek. Wat voor de één werkt, kan voor de ander mogelijk niks doen. Tijdens een coachingstraject kijk ik heel erg goed naar wie jij bent en welke benadering voor jou het beste werkt. Bij Femkje Coaching word je op een praktische manier begeleid naar het doel dat jij aan je hulpvraag gekoppeld hebt. 

Waar loop jij op vast, waar wil je naartoe en wat heb je daarvoor nodig? Mijn benadering is holistisch, wat betekent dat we meerdere facetten voorbij laten komen tijdens het traject. Denk hierbij aan jouw slaappatroon, ademhaling en jouw wijze van ontspanning. Dit zal ervoor zorgen dat jouw hoofd, lichaam en hart & onderbuik beter met elkaar gaan communiceren. Wat jou weer helpt te leren leven vanuit je hart en buikgevoel.

Ik bied jou de handvatten die jij nodig hebt om weer in verbinding met jezelf te komen om krachtig jouw eigen koers te kunnen varen, of je nu op zoek bent naar balans, zingeving of tijdens jouw persoonlijke kinderwenstraject. 

Verschillende technieken worden toegepast zoals sparring en feedback, Neuro Linguistisch Programmeren (NLP),

Body Drum Release, ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen.  

We werken samen richting bewustwording en acceptatie, zodat je in balans en met zelfliefde naar jezelf en jouw eigen leven kunt kijken. 

bottom of page