top of page
_55A6826-bewerkt.jpg

HOLISTISCH FERTILITEITSCOACH

Ik ben Femkje, opgeleid holistisch fertiliteitscoach en ervaringsdeskundige. 

Mama van een ontzettend lief leuk jongetje. En al meer dan een decennium woonachtig in Amsterdam. 

Zolang ik mij kan herinneren, ben ik altijd op een grote zoektocht geweest.

Wat ik wilde studeren en later qua werk, in de liefde en wie ik überhaupt wilde zijn. Een ding stond als een paal boven water; ik wilde moeder worden. Dat was een droom, al sinds ik nog maar een klein meisje was.

 

Qua werk ging ik van het onderwijs naar het bedrijfsleven. Jarenlang heb ik heel hard gewerkt, om mijzelf te laten zien en vooral gezien te worden.  

 

Rond mijn 38e kwam ik in een burn-out terecht. Weer werkte ik heel hard. Dit keer om er bovenop te komen. Dat lukte en ik ging door. 

Tot ik actief met mijn kinderwens aan de slag ging en de diagnose POI volgde. Ik zat in de vervroegde overgang. En naar bleek al een aantal jaar. Niemand had er tijdens die burn-out aan gedacht dat het wel eens een combinatie zou kunnen zijn met de vervroegde overgang.

De diagnose POI bleek voor mij het moment dat de knop echt omging. Het moest anders! Mijn kinderwens stond op losse schroeven en het werd mij ineens enorm duidelijk hoe ver ik van mijzelf verwijderd was geweest al die tijd. 

Ik kon niet anders meer dan echt luisteren mijn buikgevoel en mijn hart, en daardoor was de keuze om mijn kinderwens waar te gaan maken met behulp van donoren snel gemaakt!

Bij het volgen van mijn opleiding tot holistisch coach, heb ik wederom mijn buikgevoel gevolgd.

De opleiding bleek het laatste zetje voor mij naar een leven in verbinding met mezelf. 

Daardoor werd mijn missie ook duidelijk voor mij: andere vrouwen en stellen op reis naar hun kinderwens begeleiden!

Omdat ik het iedere vrouw gun haar dromen na te jagen vanuit een diepe verbinding met zichzelf. 

X   
Femkje 

.

Al weet je nog zo goed hoe belangrijk het is goed voor jezelf te zorgen, soms heb je daar hulp bij nodig. Je bent niet alleen! 

Ook weet ik hoe intens het is om in een fertiliteitstraject te zitten met alle teleurstellingen die erbij horen, om maar meteen te starten met de diagnose dat zwanger worden op de natuurlijke manier er niet in zit.

Het gooit alles overhoop, je probeert je rug recht te houden, niet te veel te ‘klagen’. Dat is ook een beetje hoe vrouwen het al generaties lang leren. Niet zeuren, niet klagen. Terwijl je met een intens verdriet zit en mogelijk door alles de verbinding met jezelf compleet kwijt bent.

Ik begeleid jou graag terug naar jezelf!

We werken samen, om jou inzichten en bewustwording te brengen, zodat jij in balans alles kunt trotseren dat jouw pad kruist. We kijken oude patronen en overtuigingen aan en gaan werken aan accepteren en loslaten. Om ruimte en rust te creëren en jou weer te laten stralen in je eigen kracht! 

LD6Q-XmU_edited.jpg

 Ik hoor graag jouw verhaal.

Als jij nieuwsgierig bent geworden naar wat ik voor jou kan betekenen,

stuur dan nu een bericht voor jouw kennismaking met mij!

Publicaties

vrouw-magazine-telegraaf-logo.png
Afbeelding-Podnataal_900px.jpeg
oudersvannu-logo.png
AD_Logo_2020.svg.png
flair-logo.png
fitforivf logo.png
bottom of page